Spinazie Nicecream met Bosvruchten Croissant Puddingcake 

26-05-2020

Vanochtend heb ik wat gerechtjes uit de diepvriezer gehaald voor mijn ontbijtje. Ik maak altijd een paar porties als ik een ontbijtje maak. Dan vries ik altijd een paar porties in voor later. Vanochtend dacht ik: laat ik weer eens een combinatie maken van een paar van mijn gerechtjes. Toen heb ik mijn laatste portie Spinazie Nicecream uit de vriezer gehaald en ook een portie van de Bosvruchten Croissant Puddingcake. Ik haalde ook een portie bosvruchten uit de vriezer. En de Griekse Yoghurt had ik nog in de koelkast. Ik heb de Spinazie Nicecream, Bosvruchten Croissant Puddingcake en de bosvruchten alle afzonderlijk een minuut in de magnetron verwarmd om ze wat zachter te maken en om wat sap uit de bosvruchten te krijgen als saus dienende.

Spinazie Nicecream als ontbijt eten is een perfecte manier om extra groente en fruit binnen te krijgen.

Wil je weten hoe ik de Spinazie Nicecream gemaakt heb? Klik dan HIERONDER:

Wil je weten hoe ik de Bosvruchten Croissant Puddingcake gemaakt heb? Klik dan HIERONDER:

Ingrediënten:

  • 1 portie Spinazie Nicecream
  • 1 portie Bosvruchten Croissant Puddingcake
  • een paar handjes bosvruchten
  • 250 gram Griekse yoghurt

Wat heb je nog meer nodig:

  • diepvriezer
  • koelkast
  • bord, kom of schaal
  • mes
  • lepel
  • eventueel magnetron of pan

Hoe maak je het:

  1. Maak een Bosvruchten Croissant Puddingcake.
  2. Maak Spinazie Nicecream.
  3. Leg 1 portie Bosvruchten Croissant Puddingcake, 1 portie Spinazie Nicecream en de Griekse Yoghurt op een bord of doe het in een schaal of kom.
  4. Verwarm de bosvruchten eventueel om wat sap als saus te gebruiken.
  5. Doe de bosvruchten ook op het bord of in de schaal of kom.

Variaties:

Uiteraard kan je de ingrediënten eindeloos variëren. Je zou bijvoorbeeld een andere nicecream kunnen maken, kwark of gewone yoghurt of vla kunnen gebruiken en/of havermout, granola, muesli of wat dan ook erbij kunnen eten. Je zou ook ander fruit dan bosvruchten kunnen nemen.