Rode Pancake Cereal Ontbijttrifle

16-05-2020

Ik heb weer een ontbijttrifle gemaakt. Ik had nog minipannenkoekjes ofwel pancake cereal over die ik eergisteren gemaakt had en daar moest ik iets mee. Ik had 7 porties gemaakt. De overige 4 porties heb ik ingevroren. De minipannenkoekjes liggen op de bodem van het glas.

Wil je de foto van de Pancake Cereal met Banaan en Bietensap zien (die ik gebruikt heb voor dit recept) en/of het recept lezen? Klik dan HIERONDER:

Het recept is genoeg voor 1 portie.

Ingrediënten:

  • 1 portie Pancake Cereal met Banaan en Bietensap
  • een handje mangostukjes
  • een handje blauwe bessen
  • een handje frambozen
  • een handje kokossnippers
  • een scheut appelsap
  • een halve bak vanilleyoghurt                              Ik heb plantaardige vanilleyoghurt gebruikt.
  • een of meer calorie-arme peanutcandies

Wat heb je nog meer nodig:

  • een doorzichtig glas, schaaltje of kommetje
  • mes
  • lepel
  • diepvriezer

Voorbereiding:

Doe de pot vanilleyoghurt minstens een paar uur in de diepvriezer.

Zo maak je het:

  1. Verdeel de pancake cereal over de bodem van het glas.
  2. Roer de stukjes mango, frambozen, blauwe bessen en kokossnippers door elkaar.
  3. Verdeel het fruitmengsel over de minipannenkoekjes.
  4. Sprenkel een scheut appelsap over het fruitmengsel heen.
  5. Neem de bevroren vanilleyoghurt uit de diepvriezer en verdeel het over het fruitmengsel.

Garnering:

Garneer met 1 of meer calorie-arme peanutcandies.

Variaties:

Uiteraard kan je naar hartenlust variëren met de ingrediënten en de garnering.