Overnight Oats met Banaan en Kokosmelk Chiapudding

07-03-2020

Dit is een gerechtje uit de tijd dat ik nog niet aan foodstyling en fotobewerking deed. Gewoon, hoppetee...

Ingrediënten:

  • 75 gram havermout
  • 50 ml kokosmelk
  • 1 eetlepel chiazaad
  • 1 banaan
  • 1 klein handje cashewnoten
  • 1 klein handje pecannoten
  • wat cacao nibs
  • 1 maatschep vanille proteinepoeder
  • 3 medjouldadels

Zo maak je het:

  1. Laat de havermout samen met de kokosmelk en het chiazaad weken in een bakje, kommetje of mason jar in de koelkast. Het beste 1 dag van te voren, maar in ieder geval 1 uur wachten. Je kan er alvast een halve banaan in plakjes gesneden doorheen roeren. De andere helft is voor de garnering. Je kan ook alvast de cashewnoten, de in stukjes gesneden dadels en het vanille proteinepoeder er doorheen doen. Maar je kan dat ook pas doen als je het gaat eten.
  2. Je garneert het geheel met een in plakjes gesneden halve banaan, de pecannoten en wat cacao nibs.