Ontbijttaartje met Bananen

Dit ontbijttaartje heb ik vandaag gemaakt en zal ik morgenochtend opsmullen.
Dit recept is genoeg voor 1 of 2 porties.
Ingrediënten:
🍌 2 bananen
🍌 25 gram suikervervanger
gemaakt van stevia
🍌 4 eetlepels honingvervanger gemaakt van
stevia
🍌 1 eetlepel rumaroma
🍌 4
bolletjes gekonfijte gember
🍌 50 cl mangosap
🍌 2
Breakfast koeken met chocoladestukjes zonder suiker
🍌 4
blaadjes witte gelatine
🍌 een paar aardbeien, frambozen en blauwe bessen
Zo maak je het:
🍌 Vul een bakje of kommetje met wat water
en week hierin de gelatineblaadjes tot ze zacht zijn. Dat duurt ongeveer 5
minuten.
🍌 Vermaal de Breakfast koeken met chocoladestukjes in je
keukenmachine of met een vork of lepel.
🍌 Roer de honingvervanger
heel goed door de vermalen koeken.
🍌 Verdeel het koek/honingmengsel over
de bodem van een ringvorm en druk het heel goed aan met een lepel.
🍌 Spoel de
keukenmachine even schoon en vermaal de bananen er in.
🍌 Roer er de
suikervervanger doorheen.
🍌 Roer er het rumaroma doorheen.
🍌 Snijd de
bolletjes gember grof met een mes en vermaal ze daarna met de
keukenmachine.
🍌 Roer de gember door het bananenmengsel.
🍌 Doe 2 eetlepels
van het bananenmengsel in een pan, verwarm dit op het fornuis, knijp de
gelatineblaadjes uit en los ze al roerend op in het bananenmengsel tot ze
helemaal opgelost zijn.
🍌 Roer het gelatinemengsel heel goed door het
banaanmengsel.
🍌 Giet het gelatine-banaanmengsel op de koekjesbodem.
🍌 Zet het in de koelkast en laat het een paar uur opstijven. Ik maak het een
dag van tevoren, zodat je het als je gaat ontbijten alleen nog maar uit de
koelkast hoeft te halen.