Ontbijtje a la grand dessert

18-07-2020

Toen ik vanavond thuis van werken kwam, had ik geen avondeten in huis en ik had ook geen zin om boodschappen te doen, aangezien ik weer moe van het werken was. Maar ik had ook wel zin om wat te eten uiteraard en ook om weer eens wat op Insta te posten. Toen dacht ik: wat nu. Toen heb ik van wat eten dat ik eerder had gemaakt en bewaard had een soort van avondeten in elkaar geflanst, dat is dit geworden. Aangezien ik alleen maar mijn ontbijtjes post omdat ik een onbijtjesfoodblog heb, dacht ik: ik haal wat ontbijtjes uit de diepvries en koelkast die ik een tijd eerder gemaakt heb en die vul ik aan met 2 cranberry-cheesecake-maaltijdrepen. Dus ik heb willekeurig een paar dingen uit de koelkast en diepvriezer gehaald en daar die maaltijdrepen aan toe gevoegd. Van maaltijdrepen heb ik er altijd heel veel in huis voor het geval ik geen zin of tijd heb om te koken, zoals vanavond het geval was.

Dit recept is genoeg voor 2 ontbijtjes. Maar ik heb het als avondeten opgegeten. ik heb deze hele portie opgegeten.

Ingrediënten:

  • 500 gram bananenkwar              Minder mag natuurlijk ook.
  • 2 maaltijdrepen                               Ik heb cranberry-cheesecake-smaak gebruikt.
  • 3 calorieloze browniemuffins
  • 1 quindim
  • 2 kersen
  • 1 stuk Bosvruchten Croissant Puddingcake

Wil je het recept lezen en/of de foto zien van de calorieloze browniemuffins? Klik dan HIERONDER:

Wil je het recept lezen en/of de foto zien van de quindim? Klik dan HIERONDER:

Wil je het recept lezen en/of de foto zien van decBosvruchten Croissant Puddingcake? Klik dan HIERONDER:

 Wat heb je nog meer nodig:

  • groot bord
  • mes
  • snijplank
  • eventueel 3 muffinvormpjes
  • bakje, schaaltje of kommetje

Zo maak je het:

  1. Doe de bananenkwark in het bakje, schaaltje of kommetje.
  2. Zet het bakje op of naast het bord.
  3. Leg de browniemuffins op het bord of doe ze in de muffinvormpjes op het bord.
  4. Snijd de maaltijdrepen in reepjes.
  5. Verdeel de reepjes over het bord en/of de gerechtjes.
  6. Snijd het stuk Bosvruchten Croissant Puddingcake in reepjes.
  7. Verkruimel de quindim over de browniemuffins en over het stuk Bosvruchten Croissant Puddingcake.
  8. Leg 2 kersen op het bord.