Croissant Pompoen Puddingcake Ontbijtje

10-06-2020

Dit was mijn ontbijtje van vandaag. Dat bruine ding is een stuk van de Croissant Pompoen Puddingcake die ik 14 april gemaakt heb en die ik toen per 1 persoonsportie ingevroren heb. Die heb ik gisteren laten ontdooien, zodat ik hem vandaag kon eten. Gemaakt van kant en klare croissants. Ik heb het gemaakt net als broodpudding, maar dan met croissants. Er zitten ook pompoenblokjes in en nog meer. Ik heb daar vandaag wat verschillende stukjes fruit bij gegeten en Griekse yoghurt. En daaroverheen Birthday Cake Flavour Syrop. Die is zonder calorieën, dus daar heb ik lekker veel van er overheen gedaan.

Wil je het recept van de Croissant Pompoen Puddingcake lezen? Klik dan HIERONDER:

Ingrediënten:

  • 1 portie van de Croissant Pompoen Puddingcake
  • in stukjes gesneden fruit                     soort en hoeveelheid naar keuze
  • een paar eetlepels Griekse yoghurt
  • Birthday Cake Flavour Syrop             of een andere zoete saus naar keuze

Wat heb je nog meer nodig:

  • bord
  • mes
  • lepel
  • snijplank

Zo maak je het:

  1. Maak een Croissant Pompoen Puddingcake of neem 1 portie ervan uit je vriezer zoals ik gedaan heb.
  2. Leg de portie Croissant Pompoen Puddingcake op een bord.
  3. Leg het fruit erbij.
  4. Schep de Griekse yoghurt erbij.
  5. Giet er een scheut Birthday Cake Flavour Syrop of een andere zoete saus overheen.

Variaties:

Je kan dit ook maken met de Bosvruchten Croissant Puddingcake. Wil je het recept lezen? Klik dan HIERONDER:

Ik heb dit ontbijtje gegeten met aardbeien, frambozen, mango, kiwi en mandarijn. Maar je kan elk fruit nemen waar je zin in hebt. Ik heb Griekse yoghurt erbij gegeten, maar je zou uiteraard ook gewone yoghurt (met of zonder smaakje), kwark (met of zonder smaakje), skyr, yoghurtijs of kwarkijs erbij kunnen eten. Wil je weten hoe je yoghurtijs of kwarkijs maakt? Klik dan HIERONDER: