Chocolade Maaltijdreep Ontbijttrifle

15-09-2020

Ik heb vanavond dit ontbijtje voor morgenochtend gemaakt. Maar ik was er om 21.30 uur pas mee klaar en toen had ik nog steeds geen avondeten gehad. Toen heb ik het toch maar als avondeten gegeten. Dit kan zowel als ontbijtje, lunch als avondeten, want alle vitamines en mineralen ziten er in. Er zitten namelijk 4 maaltijdreepjes in verwerkt.
De bodem is gemaakt van in de keukenmachine verkruimelde chocolade-maaltijdrepen. Deze smaken exact en alleen maar naar smeuïge chocolade. De laag daarboven is chiagel gemengd met espresso en magere yoghurt en een aantal Cotton Candy druiven erdoorheen. En dan de bovenste laag is nog meer Cotton Candy druiven en ook in stukjes gesneden medjouldadels. De Cotton Candy druiven heb ik gisteren pas ontdekt. Ik heb ze van een lieve klant van me gekregen. Ik pas op hun 4 katten Het zijn pitloze heerlijk zoete druiven. Cotton Candy is Engels voor suikerspin. Ze zouden naar suikerspin smaken, maar dat proef ik niet. Ik vind ze veel lekkerder dan andere druiven, maar er zit wel 12 % meer suiker in. Nou heb ik dus geen ontbijtje voor morgenochtend, maar goed, ik bedenk dan wel weer wat.

HET RECEPT VOLGT STRAKS

Tags: ontbijt, ontbijtje, gezond, gezond ontbijtje, gezondontbijtje, ontbijten, gezond ontbijt, gezond ontbijten, gezond en lekker, gezond genieten, gezonde levensstijl, gezonde recepten, recepten, goede voeding, gezonde voeding, afvallen, afslanken, op gewicht blijven, foodblog, foodblogs, foodblogger, foodbloggers, bloggen, calorie-arm, dieet, afslanken zonder dieet, op gewicht blijven zonder dieet, inspiratie voor een gezond ontbijt, druiven, Cotton Candy druiven, suikerspindruiven, pitloze druiven, medjouldadels, maaltijdreep, maaltijdrepen, ontbijttrifle, trifle, laagjesontbijt, chia, chiazaad, chiagel, espresso, koffie, magere yoghurt, dadels, chiapudding.