Baked Oats Banoffee Creme Brulee Coupe

13-07-2020

Dit is de Baked Oats Banoffee Crème Brûlée Iseyskyr-coupe. Ik heb hem net opgegeten om de verjaardag van mijn moeder te vieren. Nogmaals van harte gefeliciteerd, mam! De baked oats heb ik in de oven gebakken. 60 gram havermout vermengen met 3 medjouldadels in stukjes, een handje studentenhaver in stukjes snijden en 2 eetlepels kokosolie. Dat alles goed mengen. Als het goudbruin is uit de oven halen, laten afkoelen en dan in een glas doen. Daar een bakje Crème Brûlée Iseyskyr opscheppen. Ik heb dat met de slagroomspuit gedaan zodat het er iets leuker uitziet. Daarna heb ik 1 banaan in stukjes gesneden en op een bakplaat gelegd en ruim overgoten met calorie-arme Salty Caramelsaus. Dit in de oven gebakken tot de karamel begint te karameliseren. Dit duurt maar een paar minuten. Dan leg je een gedeelte van de gekarameliseerde bananenstukjes en de karamelsaus op de iseyskyr en de rest op je bord. Naast de coupe zie je een scheel leeuwtje.

HET RECEPT VOLGT STRAKS