Avocadotaartje Pistachesmaak Fotobewerking

01-09-2020

Ik typte vanochtend in de Playstore van mijn telefoon een naam van een appje in, dat ik wilde installeren. Iets met Insta. Het was bedoeld om dingen mee te doen op Instagram. Ik vond dit appje niet, toen ik de naam typte waarvan ik dacht dat dat het was, dus typte ik maar Insta in de Playstore in de hoop dat ik de naam zou herkennen. Ik heb het niet gevonden, maar ik kwam wel een fotobewerkingsappje tegen dat ik niet kende. Aangezien ik al een paar maanden geen fotobewerking had gemaakt, heb ik het maar geïnstalleerd om er wat mee te maken. Daar had ik wel zin in. Het allereerste wat ik in elkaar knutselde was dit. Ik vind het zelf heel leuk geworden, dus heb ik hem zojuist op Instagram en ook hier geplaatst. Ik heb er verder nog niets mee gedaan, maar dat ga ik zeker doen. Hopelijk kan ik er nog wat leuke bewerkingen mee maken.

Ik heb nog een fotobewerking van het oorspronkelijke avocado-ontbijttaartje gemaakt. Wil je deze foto zien? Klik dan HIERONDER:

Deze fotobewerkingen zijn een bewerking van het Avocado Cheesecake Ontbijttaartje. Wil je het recept lezen en/of de foto zien? Klik dan HIERONDER: